Відкритий лист медиків мешканцям громади

Шановні жителі Лубенської громади!

Ми, працівники міського центру ПМСД, звертаємося до вас з відкритим листом про теперішній стан вакцинації від COVID-19. Ми такі самі люди як і ви. Ми ваші сусіди, друзі, знайомі. Почуйте нас, а не довіряйте фейковим експертам з інтернету.

 

Своїм прикладом можемо довести безпечність вакцин: 97% наших працівників щеплено без жодного серйозного ускладнення, а після вакцинації жоден з них не захворів. Не зважаючи на постійний контакт з хворими, у нас дуже низький відсоток захворілих.

Є приклад міста Моршин, де вакцинацією охоплено 72% населення, а 2 дози вже мають 66% дорослого населення. Тут після 20.06.21 не зареєстровано жодного випадку захворювання на COVID-19.

Ми працюємо для вас і надаємо можливість вам захистити себе і своїх близьких від підступної хвороби. Попередній епідемічний сезон був важкий, ми працювали з дуже великим перевантаженням, яке фізично витримати постійно неможливо жодній людині.

Зараз дуже сприятливий час для проведення вакцинації, коли маємо нормальні погодні умови, ще низький, але вже ріст захворюваності. Але, якщо ми втратимо можливість вакцинуватися зараз, то  не впевнені, що зможемо витримати підступність вірусу штаму DELTA. Адже він є більше агресивним.

Найдієвіший аргумент на користь вакцинації від COVID-19 – це власний негативний досвід переживання тяжкої хвороби своїх близьких. Ми цього нікому не бажаємо. Для того, щоб не повторити індійський досвід на Лубенщині, коли кількість хворих може переважати над нашими можливостями надати допомогу, закликаємо вас  вакцинуватися швидко та вчасно.

Пропонуємо зробити зважений та свідомий цивілізований вибір для збереження власного здоров’я та здоров’я ваших близьких.

Всіх запрошуємо на вакцинацію від COVID-19.  Наразі КП «КНП Лубенський міський центр ПМСД» забезпечений повною мірою різними вакцинами проти COVID-19.

Почуйте нас! Приходьте і вакцинуйтеся!

         З повагою,

колектив КП «КНП ЛМЦ ПМСД»

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови