Корпорація NEFKO провела онлайн - конференцію

11 серпня в залі засідань відбулася передтендерна онлайн-конференція для потенційних учасників, які подали свої заявки на участь у тендері по реалізації проєкту  «Реконструкція системи водопостачання та водовідведення з впровадженням енергоощадних технологій в м. Лубни на 2020 – 2032 роки».

 

Метою цієї конференції  було обговорення технічних та процедурних питань Тендерних закупівель та ознайомлення  присутніх з організаційними вимогами проведення тендеру.  Тендерна процедура для визначення переможця  відбуватиметься  відповідно до Керівництва із закупівель NEFKO. На підставі положень частини другої ст. 6 Закону України "Про публічні закупівлі", положень Рамкової угоди між Урядом України та Північно-екологічною фінансовою корпорацією від 17.09.2009, ратифікованої Законом України від 21.09.2010 № 2533 - VI,  Замовником не застосовується електронна система закупівель Prozorro для визначення Підрядника.

Учасникам було продемонстровано коротке, ознайомче  відео про наше місто та  теперішній стан об’єктів водопостачання  КП «Лубни - Водоканал».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови