Вітання з Днем Незалежності України та Днем Державного Прапора

Шановні мешканці та гості Лубенської громади!

Щиро вітаю вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Це не просто День народження держави чи свято її головного символу. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю й боролися за державність. Це день, коли варто думати про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, перед нащадками.

Сьогодні ми є очевидцями того, що навіть у 30-ту річницю боротьба за незалежність Української держави все ще триває. Як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, бо проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та квітучий європейській державі.

Щодня в непростих бойових умовах, під кулями снайперів багато українців, серед яких і наші земляки-лубенці знову виборюють справжню незалежність України. Низький їм уклін і наша довічна шана.

Сьогодні ми схилимо голови у своїх молитвах за тих, хто поклав життя за наше майбутнє. Згадаємо їх поіменно: Олександр Авраменко, Анатолій Безрода, Владислав Бєлорус, Андрій Бойко, Олександр Вознюк, Віктор Дмитренко, Роман Крутько, Владислав Кучеренко, Руслан Марченко, Роман Максимов, Роман Омельченко, Роман Павленко, Артем Розуменко, Олександр Тюменцев.

Хай пам’ять про них згуртує нас, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення своєї держави на власній землі.

Самостійність і незалежність України утверджується й в нашій щоденній праці, добрих справах та власній небайдужості до всього, що відбувається навколо нас. Щиро дякую колективам підприємств та організацій Лубенської громади, медикам та вчителям, працівникам культури, комунальної галузі та соціальної сфери, приватним підприємцям, фермерам, творчим колективам, спортсменам, учням та студентам, ветеранам та громадським активістам – всім, хто своєю самовідданою працею уславлюють Лубенщину і стверджують самодостатність всієї держави.

Шановні земляки!

Ми єдині у досягненні спільної мети – встановленні миру та процвітання в нашій державі, створенні сприятливих умов добробуту для українського народу у цей час важких випробувань.

Нехай потужне джерело вашого таланту й натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні й рідному краю, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.Нехай не міліє джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, додається енергії, снаги й впевненості у власних силах і переконаннях.

З нами Бог і Україна!

З повагою

Лубенський міський голова      Олександр ГРИЦАЄНКО

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови