«Нехай святиться у віках в борні здобута Незалежність!»

20 серпня у кінотеатрі «Київська Русь» відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 30-ої річниці незалежності України "Нехай святиться у віках в борні здобута незалежність! На урочистостях були присутні Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, керівники міста, а також працівники апарату самоврядування, депутати міської ради, учасники АТО/ООС,сільські старости, громадськість, запрошені.

 

Перед святковим заходом, просто неба, на майданчику, що перед кінотеатром, відбулася цікава фотовиставка "Люблю тебе, моя Україно!" та виступ духового оркестру Калайдинцівського будинку культури.

З нагоди 30-ої річниці незалежності України на урочистостях звучало багато слів привітань, сповнених віри та оптимізму в краще майбутнє нашої держави, яка пройшла нелегкий час випробувань на шляху до становлення суверенності та незалежності.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, привітавши присутніх з визначним державним святом, відзначив, що Україна й досі не припинила свою одвічну боротьбу за свободу, територіальну цілісність та довгоочікуваний мир. Також Олександр Петрович висловив сподівання на те, що вже незабаром наш народ побачить світле майбуття, якого прагнув віками та подякував усім, хто самовіддано працює, хто є істинним патріотом України.

Протягом урочистостей вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто загинув, захищаючи Батьківщину.

З нагоди великого державного свята було вручено багато відзнак та нагород. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, соціально-економічний розвиток Лубенщини, у розвиток волонтерського та ветеранського руху, національно-патріотичне виховання молоді, Грамотою Верховної Ради України нагороджено: члена правління ГО «Лубенська асоціація учасників бойових дій, учасників АТО, інвалідів війни та ветеранів Афганістану» Миколу Сімяновського. Почесною грамотою Полтавської обласної державної адміністрації відзначено: директора УВП УТОГ Світлану Миколаєнко, фізичну особу-підприємця Івана Коломійця, директора Полтавського відділення № 31 АТ КБ «ПРИВАТБАНК» Віру Величко, вчителя математики, інформатики, фізики Михнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Аллу Демидчик.

Грамоти Полтавської обласної ради вручалися: членам Громадського об’єднання «Лубенська Асоціація учасників бойових дій, ветеранів АТО, інвалідів війни та ветеранів Афганістану», учасникам АТО Тарасу Безкровному, Олександру Богданову, Руслану Бойку.

Крім того, ювілейні медалі «30 років незалежності України» призначалися: учаснику АТО/ООС, раднику Лубенського міського голови Сергію Сухині, директору ОЗ «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім .В.Ф.Рубцова», заслуженому вчителю України, депутату Лубенської міської ради Сергію Миснику, а також учасникам АТО/ООС, учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, медикам, освітянам представникам трудових колективів підприємств та організацій громади.

У врочистій атмосфері багатьом активним мешканця громади було також вручено грамоти виконавчого комітету Лубенської міської ради.

У святковій концертній програмі взяли участь кращі творчі колективи Центру культури та дозвілля, а також сільських закладів культури громади, чиї яскраві виступи супроводжувались бурхливими оплесками глядачів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови