Молодіжні ініціативи проти коронавірусу

Протягом тижня у Лубнах тривала волонтерська акція «Молодь проти COVID - 19». Долучилися до боротьби з пандемією учасники волонтерського загону «Милосердя» Лубенського медичного фахового коледжу. Це не перша молодіжна ініціатива під час карантину. Волонтери відвідують молодіжний центр громадської організації «Твій Світ», формують разом із соціальними робітниками гуманітарні набори та здійснюють адресну доставку найбільш необхідного для людей похилого віку.

 

Зазвичай пакунки із продуктами, ліками та засобами гігієни волонтери доставляють до дверей, що б не наражати на небезпеку літніх людей. Організували чергову акцію спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради.

«Якщо хочеш з користю для себе й інших проводити час - ніякий карантин не стане на заваді», - переконані майбутні медики. І, хоча вони жалкують, що не можуть за віковими обмеженнями зараз допомагати лікарям у переповнених лікарнях, дарма часу не гають, реалізують Ідеї інформування. Адже до гуманітарного пакунка додають інформаційні буклети про правила безпеки під час поширення коронавірусу.

Акція відбулася у рамках проєкту «Соціальна підтримка та залучення до взаємодопомоги в умовах поширення COVID - 19 немобільних, маломобільних та мобільних осіб похилого віку, що мешкають у Лубенському та Гребінківському районах Полтавської області» за фінансового сприяння міні-гранту Проєкт ЄС «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України», що фінансується Європейським Союзом і реалізується Благодійною організацією Мережа 100 відсотків життя Рівне.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови