1 вересня 2021 року святкуємо перше 10-річчя

10 років…  Саме стільки років минуло відтоді, як відкрився Лубенський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю і прийняв перших відвідувачів:особливих дітей – дітей з обмеженими можливостями здоров'я, які потребують любові, розуміння, підтримки, допомоги з комплексної реабілітації та абілітації. Щороку курси реабілітації проходять понад 200 дітей з інвалідністю та дітей «групи ризику» щодо отримання інвалідності від 0 до 18 років із 9 громад Лубенського району.

 

10 років… Діти, які вперше переступили поріг Центру у 2011 році - вже «наші випускники». Хтось ще навчається, а хтось обирає шлях у професію. У кожного своя історія. Та кожне їхнє досягнення – це наша спільна перемога. Ми з радістю зустрічаємо їх, бо вони всі для нас близькі.У них вкладені зусилля всього колективу.

10 років… Це час напруженої самовідданої праці фахівців, які ведуть пошук найбільш ефективних і доцільних методик реабілітації, відбирають, адаптують, випробовують й творять. Колектив пройшов продуктивний шлях становлення. Цілеспрямованість, послідовність, системність і комплексний характер вирішення всіх поставлених завдань – визначальна риса діяльності колективу. Це команда однодумців, яка генерує ідеї та втілює їх у життя на благо та в ім'я ДИТИНИ у тісній співпраці з батьками.

Хочу побажати колективу залишатися КОМАНДОЮ, яка віддає свої сили та душевне тепло дітям, котрі потребують особливої уваги й турботи, вдячності від батьків, гідної винагороди від суспільства, підтримки від громад, а також міцного здоров’я, невичерпного джерела енергії. Нехай ваша доброта та чуйність повертаються вам людською любов’ю і повагою.

Директор Центру   Оксана ПОГРЕБНЯК

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови