У закладах освіти громади відбувся День знань

Традиційне свято 1 вересня відбулося для усіх учнів та студентів Лубенщини. Цьогоріч у загальноосвітніх закладах громади навчатиметься понад 7 тис. учнів, уперше сядуть за шкільні парти близько 700 першокласників. Новим стартом  перший день осені став і для новоспечених студентів, які навчатимуться у коледжах Лубен. 

 Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав з Днем знань шкільну родину опорного закладу «Засульський ліцей», чисельність учнів якого збільшилась на 50 першачків. Цьогоріч ліцей, у рамках обласної програми «Розвиток освітнього простору» та за підтримки влади міста, отримав новий шкільний автобус для перевезення дітей.

Крім того, Олександр Петрович розділив урочисту мить посвячення у студенти майбутніх послідовників Гіппократа Лубенського медичного коледжу, церемонія відбулася у кінотеатрі «Київська Русь».

Перший заступник міського голови Олег Соболєв відвідав опорний заклад «Вовчицький ліцей імені В.Ф.Мицика». Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Бредун побувала у Михнівській загальноосвітній школі. З Днем знань учнівсько-педагогічний колектив опорного закладу «Калайдинцівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів імені Ф.Д.Рубцова» привітала секретар міської ради Маргарита Комарова, а керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь була присутньою на урочистій лінійці у Лубенській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1.

У решті загальноосвітніх закладів міста та сільських населених пунктів побували керівники та працівники структурних підрозділів апарату самоврядування, депутати, члени виконкому, освітяни, громадськість.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови