«Підкова щастя»

Днями у Лубнах відбулося родинне свято «Підкова щастя», що у рамках соціального проєкту «Родина FEST» організували ГО Союз жінок трудівниць «За майбутнє дітей України» та Громадська організація "Твій Світ ". Спільно із Лубенською публічною бібліотекою імені Володимира Малика, громадські організації два роки тому започаткували цей проєкт для підтримки багатодітних родин і сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

 

Сьогодні ці родинні зустрічі вже традиційні й збирають все більше прихильників. Цього разу, завдяки багатьом небайдужим лубенцям, дітлахи та їх батьки отримали безліч радості й позитиву,  подарунки, покаталися на конях, оглянули з екскурсією кінно - спортивний клуб "Замкова Гора" та спілкувалися під час частування смачним кулешем, який приготувала спільчанка Ніна Іванова і піцою. На початку заходу до присутніх з вітальними словами звернулися керуюча справами виконавчого комітету Лубенської міської ради Юлія Білокінь, заступниця голови районної ради Оксана Цимбал. Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Світлана Скиба та голова ГО «Твій Світ» Олександр Чепур привітали родини, вручили батькам багатодітних родин подарунки та подяки за щоденну клопітку працю у вихованні дітей та приклад батьківства і материнства для громади.

Організатори дякують за сприяння і підтримку заходу Лубенській міській раді, Лубенській районній раді, відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради. А також ФГ "Еко-Край" за натуральні фрукти та соки для дітлахів! Окрема подяка підприємцям Евгену Шумейку, Дмитру Тараненко та Оксані Омельяненко за спонсорську допомогу. Слова найщирішої подяки організатори висловлюють Олександру та Аллі Івахненкам, керівникам спортивного клубу "Замкова Гора" за гостинність і організацію заходу! Робимо добрі справи разом!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови