Продовжуємо обстеження сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах

Протягом тижня мобільною бригадою і робочою групою у складі фахівців Лубенського міського центру соціальних служб, спеціалістів служби у справах дітей та інспекторів ювенальної превенції місцевого відділу поліції було здійснено профілактичні рейди у сім’ї, що проживають на території Лубенської громади з метою перевірки умов проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та надання таким родинам своєчасної якісної допомоги.

 

В ході обстеження з батьками проведено просвітницькі бесіди, спрямовані на підвищення виховного батьківського потенціалу та створення безпечних і комфортних умов для проживання дітей. Також  проведена профілактична робота щодо недопущення вчинення насильства в сім’ї, зловживання алкогольними напоями, а батьків попереджено про відповідальність, яка настає за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. Таким чином відвідано та обстежено 6 сімей, в яких виховується 14 дітей.

Дітям із малозабезпечених родин та тим, що потребують сторонньої підтримки, фахівці центру соціальних служб спільно з інспекторами ювенальної превенції вручили шкільне канцелярське приладдя, що попередньо було зібране у рамках акції «Готуємось до школи разом», до якої активно долучились небайдужі громадяни  Лубенщини.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови