Добрі справи – поруч

Церкву «Ковчег» Християн Віри Євангельської в нашому місті знають за її добрими справами. Ігор Фень – пастор церкви, завжди допомагає розв'язувати проблемні питання, з якими до нього звертаються люди.

Ось і цього разу, разом зі своїми колегами, охоче допоміг підопічному територіального центру, 80 - річному дідусеві Миколі Пономаренку, який дуже хотів придбати собі телевізор. До цього, дідусь користувався чорно-білим телевізором з маленьким екраном. Коштів з пенсії вистачає тільки на продукти харчування та ліки, тому про придбання новенького телевізора й мови не було. А так би хотілося дивитися телепередачі з більшого екрана, адже з маленького вже майже нічого не бачить.

 

І якою приємною несподіванкою для Миколи Миколайовича був приїзд диякона церкви «Ковчег» Василя Дробота та Василя Феня (брата пастора Ігоря), які разом із директором територіального центру соціального обслуговування Лубенської міської ради привезли дідусеві в подарунок кольоровий телевізор з великим екраном! Радості не було меж!

Щиро вдячна Ігорю Йосиповичу, Василю Івановичу, Василю Йосиповичу за чуйні серця та небайдужість до людей старшого покоління. Переконана, що тісна співпраця територіального центру  Лубенської міської ради з Церквою «Ковчег» Християн  Віри Євангельської  буде продовжуватися й кріпнути  надалі.

Директор територіального центру

 Наталія Сухонос

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови