Ще одна перемога лубенців

Ми повертаємося з перемогою! Саме такими словами наповнені сторінки соціальних мереж, адже творчі колективи філій Центру культури і дозвілля Управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради вибороли почесні призові місця в рамках Міжнародного конкурсу «Таланти ХХI століття» м.Балчик,  Болгарія.

 

Лауреатами I-го ступеню серед фольклорних колективів стали учасники вокального дуету у складі Ірини П’ятецької та Юлії Самойленко Оріхівського сільського будинку культури.

Диплом лауреата II-го ступеню серед гуртів, що виконували фольклорні пісні у сучасній обробці, здобули учасники вокального ансамблю «Мальви» В.Булатецького сільського будинку.

Переможці висловлюють щиру вдячність за підтримку  в організації поїздки Лубенській міській раді, старості Олександру Гриценку, рідним та всім небайдужим людям.

Ми, своєю чергою, вітаємо кожного окремо і всіх разом! Бажаємо хвацько та красиво і надалі перемагати у будь-якому життєвому бою, а також старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій, адже коли разом розвиваються, підкорюють нові творчі стежини цілеспрямовані особистості, створюється особливий потенціал, і ця енергія робить світ кращим, добрішим, досконалішим.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови