Працівників "ПАТ "МОТОР СІЧ" привітали з Днем машинобудівника

23 вересня у відокремленому підрозділі "Лубенський верстатобудівний завод"ПАТ "МОТОР СІЧ" відбулися урочистості з нагоди Дня машинобудівника. Привітав колектив підприємства Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко.

Олександр Петрович відзначив, що машинобудівна галузь Лубенщини представлена не багатьма, але досить перспективними та успішними підприємствами, чия продукція має попит та добре відома далеко за межами громади.

Вітаючи працівників з професійним святом, він вручив найкращим представникам колективу грамоти виконавчого комітету, враховуючи сумлінну працю, високі виробничі показники, професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного машинобудування. Такі відзнаки з нагоди Дня машинобудівника отримали трудівники заводу Віталій Варвинський, Олександр Манько, Олександр Дрюков та Ольга Норка.

Крім того, директор заводу Олександр Луковка відзначив не лише передовиків виробництва, а й команди-переможці турніру зі спорту "Доміно", що відбувся напередодні свята серед команд працівників підприємства.

Після цього Лубенський міський голова оглянув територію заводу"ПАТ "МОТОР СІЧ" та поспілкувався з його керівництвом.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови