Вітаємо з Днем усиновлення!

Щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення.

Не випадково цей день співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. У цьому році ми вже вкотре будемо вшановувати цей особливий день безмежної любові до дитини. Захист прав та інтересів дітей завжди був і є одним з пріоритетів державної політики і політики виконавчого комітету Лубенської міської ради. Але турбота державних структур ніколи не зможе замінити дитині домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійної батьківської підтримки.

Із року в рік в місті з’являються люди, які прагнуть прийняти дитину свою родину . Вони відкривають свої обійми перед дітьми-сиротами, даруючи любов, увагу, турботу маленьким лубенцям, які волею долі позбавлені піклування власних батьків. Щиро вдячний кожній родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину. Слова поваги 26 родинам, хто не злякався труднощів і виховує сьогодні усиновлених дітей. Вдячний також опікунам і піклувальникам, у родинах яких виховується 97 підопічних дітей, прийомним батькам 13 прийомних дітей, 4 батькам-вихователям двох дитячих будинків сімейного типу у яких виховується 18 дітей, спеціалістам служби у справах дітей, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє.

Дорогі батьки, які вже прийняли у своє серце дитину, сердечно вітаємо Вас з Днем усиновлення! Зичимо Вам надзвичайно щасливого, щирого на добрі події спільного життєвого шляху. Нехай у Вашій сім’ї завжди б’є чисте джерело людської чуйності та мудрості. Бажаємо Вам отримати в майбутньому від дітей та онуків шанобливе ставлення, повагу, взаємодопомогу та віддану любов.

 

З повагою!

Лубенський міський голова                                                  Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови