Освітян громади привітали з Днем учителя

29 вересня у кінотеатрі «Київська Русь» відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти.

З історії професійного свята відомо, що в Україні День вчителя офіційно був закріплений 1980 року Постановою Президії Верховної Ради СРСР «Про святкові та пам'ятні дати». Тому вітати та віншувати освітян прийнято щорічно у першу неділю жовтня.

 

Традиційні урочистості з цієї нагоди відбулись о 15.00 годині у кінотеатрі «Київська Русь», де зібралася когорта учителів та педагогів дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних закладів Лубенщини.

Звертаючись до учительської спільноти, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко говорив і про будні, і про здобутки освіти та зауважив: «У нас з вами, шановні, найголовніше завдання – виховати патріотично налаштовану молодь!». А відтак, подякувавши педагогам за неоціненну працю, навчання та виховання молодого покоління, за здобутки у галузі, з нагоди свята Олександр Петрович нагородив багатьох грамотами виконавчого комітету.

Відзнакою народної пошани - медаллю «За службу Українському народу» Спілки ветеранів антитерористичної операції та силових структур України "Щит Батьківщини" з нагоди свята нагороджено начальника управління освіти Мирослава Костенка. (Приємно, що ініційовано це колегами, зокрема вихователем, головою профкому закладу дошкільної освіти №9 «Берізка» Ніною Горбик).

Відзначили Мирослава Володимировича за співпрацю і профспілки – Людмила Грицаєнко та Людмила Масько.

Крім того, висловлено вдячність та пошановано також ще багатьох викладачів мережі загальноосвітніх закладів нашої численної громади. Приємним подарунком для освітян, які зустріли чергове професійне свято, стала цікава концертна програма.



Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови