Вітаємо працівників освіти Лубенщини!

Дорогі освітяни нашої громади!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівників освіти!

Сьогодні на плечі вчителів  та педагогів лягає особливо відповідальна місія -  уміння працювати у нестандартних умовах,  в умовах впровадження реформування галузі та інших  суспільних викликів часу. При цьому я можу з упевненістю сказати, що освітяни мережі загальноосвітніх закладів нашої громади гідно склали екзамен на професійність, на здатність завжди залишатися  для молодого покоління джерелом мудрості і знань.

Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм стати успішними, досягти висот у навчанні, науці, творчості, спорті та мистецтві, а також обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Тож з нагоди професійного дня висловлюю Вам глибоку вдячність за самовіддану працю, яку Ви присвячуєте найдорожчому в житті кожного із нас – дітям – нашому майбутньому. Низький уклін за те, що ви не втомлюєтесь  вкладати в душі своїх учнів «розумне, добре, вічне».

Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у Вашій шляхетній педагогічній діяльності, міцного здоров`я, творчої енергії та людської поваги!

З Днем працівників освіти!

 

 

З повагою

Лубенський міський голова                                      Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови