Юнаків громади відправили на строкову службу

 4 жовтня на території районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося чергове відправлення призовників громади до лав ЗСУ.

 1 жовтня в Україні розпочинається осінній призов громадян до лав Збройних сил України та інших військових формувань. Як відомо з офіційних джерел, 29 вересня Кабінет міністрів затвердив чисельність строковиків у кількості 13 575 осіб, із них: до лав Збройних сил – 6 500 осіб, Національної гвардії – 4 775 осіб, Державної прикордонної служби – 1 700 осіб, Державної спеціальної служби транспорту – 600 осіб.

 Від Лубенської територіальної громади до строкової служби направлено 13 юнаків, підтримати яких до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки завітав Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, перший заступник голови РДА Євгеній Сірченко, завідувач сектору  мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Андрій Осацький, начальник Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Михайло Осадчук.

Олександр Петрович сказав молодим людям настановчі слова, побажав успішної служби та вручив подарунки на згадку про рідне місто. Настоятель церкви усіх святих , протоієрей Георгій Лобачевський поблагословив юнаків та побажав швидкого повернення.

Наступним пунктом відправлення на шляху до ЗСУ для призовників стане Полтавський обласний збірний пункт.

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови