Вітаємо з Днем юриста

                                    Шановні юристи Лубенщини!

Прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята!

Щиро вдячний вам за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань у посиленні соціального захисту громадян нашої громади. Нехай фахові зусилля будуть винагородженні повагою і довірою людей, хто потребує ваших знань, компетентності, авторитету, відповідального ставлення до роботи та до своїх обов’язків, а також порядності, чесності та професійної етики.

День юриста - це визначне свято, адже воно об’єднує юристів різних сфер діяльності, а також майбутніх правознавців, які будуть служити захисту прав і свобод українського суспільства. На вас покладено велику місію – стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян України, моральності та милосердя. Вам належить провідне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави.

Впевнений, що вірність обов’язку, принциповість і чесність допоможуть вам і надалі успішно вирішувати професійні завдання, сприяти мешканцям нашої громади у вирішенні складних життєвих ситуацій.

Від щиро серця бажаю Вам плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку, міцного здоров’я, миру, добра та нових професійних перемог.

Зі святом Вас!

 

З повагою

Міський голова                                                         Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови