"Створюємо ліси разом"

8 жовтня  Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, депутати міської ради взяли участь у висадженні дерев у дендрологічному парку ім.В.Байтали.

 

Така акція, участь у якій взяв голова Лубенської РДА Сергій Сіряченко та інші депутати Лубенської міської ради, а також  студенти лісотехнічного коледжу, проведена у рамках програми Президента "Зелена Україна" "Створюємо ліси разом". Не даремно долучилися до такої доброї справи й в Лубенській громаді, адже мальовничий  Посульський край здавна називають «Українською Швейцарією» через привабливий, зелений ландшафт.

Зокрема Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко відзначив важливість проведення подібних акцій, що сприяють озелененню території Лубен та перетворенню його на ошатне, європейське місто мрії.

За словами очільника фахового лісотехнічного коледжу, заслуженого лісівника України Романа Сендзюка, цього дня висадили 169 деревець модрини львівської, 28 - дубу черещатого  та 20 - липи широколистої.

 Було б добре, аби до акції долучалося якнайбільше активістів, громадськості, молоді, адже тільки разом ми зробимо наш край зеленим та квітучим.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови