День захисників та захисниць України відзначили у терцентрі

12 жовтня у приміщенні відділення денного перебування територіального центру відбувся захід, який об’єднав три свята:  День захисника України, День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

 

Привітали та порадувати відвідувачів виступи учасників художньої самодіяльності Університету третього віку.

Слухачі факультету «Хорового та вокального співу» Людмила Конвісар, Станіслав Книш, Володимир Павленко, Марія Білик, Надія Бугаєць подарували музичні сувеніри на вічні теми любові, дружби та щастя. А учасники хору «Зустріч» виконали віночок українських народних пісень.

З трепетом у голосі продекламувала вірші та зачитала гуморески Ганна Кулик (слухачка факультету «Основи акторської майстерності»).

Щоб залишити хороші та позитивні спогади, підняти настрій присутнім, було представлено жартівливий танець у виконанні Олега Мисюри та Неллі Пташник(слухачі факультету «Хореографії»).

Віртуозну та феєричну гру на акордеоні подарував Микола Кочерга.

На кінець заходу особливо звеселила жартівлива пісня «Гай зелененький», яку активно підтримали і заспівали усі присутні.А одна з підопічних територіального центру, після бурхливих оплесків висловила теплі слова вдячності на адресу артистам та подарувала квіти.

Щасливі та усміхнені обличчя присутніх на заході свідчили, що концерт їм сподобався і подарував велику кількість позитиву.

 

Завідувач відділення

денного перебування Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови