Працівники центру соціальних служб відвідали родини нашої громади

Лубенським міським центром соціальних служб проведено закупівлю та видачу продуктових наборів і засобів захисту (медичних масок) сім’ям, котрі перебувають у складних життєвих обставинах.

 

17 жовтня до Міжнародного дня боротьби з бідністю працівниками центру соціальних служб, відповідно до Комплексної програми «Соціальна робота із соціально вразливими категоріями сімей, дітей та молоді Лубенської територіальної громади у 2021-2023 роках», було відвідано родини, що мешкають у м. Лубнах та селах Вовчик, Висачки, Снітин, Хорошки, Вільшанка, Калайдинці, Луки, Піски, Засулля, Войниха, Литвяки, В’язівок, Вищий і Нижній Булатець.

Завдяки небайдужим мешканцям громади співробітники центру мають змогу систематично надавати таким сім’ям не лише комплекти гуманітарного одягу та взуття, а навіть віднаходити можливість забезпечити їх предметами довготривалого вжитку – меблями та побутовою технікою.

Тож висловлюємо щиру вдячність лубенцям, які завжди готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує, адже лише спільними зусиллями ми зможемо подолати не тільки матеріальні та побутові труднощі, а й забезпечити сталий розвиток нашої громади.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови