Волонтери громади вкотре відвідали катер «Лубни»

Слід зауважити, що волонтери, небайдужі люди, благодійники Лубенщини вже не вперше відвідують екіпаж малого броньованого катера «Лубни», не вперше доправляють гуманітарну допомогу нашим захисникам водних кордонів України.

На тлі постійної боротьби з поширенням пандемії ми не маємо забувати, що військові дії у зоні АТО/ООС також тривають і наші захисники дуже потребують підтримки у такий нелегкий час. Так днями волонтери Кость Перекопний та Віктор Сивуха у черговий раз відвідали відважний екіпаж МБАК «Лубни», який несе службу у Маріуполі. 

Долучилися до цієї шляхетної справи депутати Лубенської міської ради Олександр Легенчук та Олексій Коваленко, а також ФГ «Еко-край» (голова Валерій Орошан), ТОВ ф «Аметист ЛТД» (начальник Микола Шкарбань), ПП Зоя Шерстюк. Вони підготували та організували доправлення гуманітарної провізії нашим військовим, які служать у різних частинах у Кременівці, Кам'янці, Луганську - у найгарячіших точках проведення антитерористичних операцій.

Крім того, завжди активні у подібних добрих справах на підтримку наших військових навчальні заклади громади, підприємства та організації, небайдужі мешканці громади.

Старший лейтенант Владислав Геріх, командир катера «Лубни», подякував нашим землякам  та Лубенському міському голові Олександру Грицаєнку за постійну турботу і підтримку, яка вже неодноразово надходила від Лубенщини . Також він запевнив, що екіпаж і надалі не полишатиме своїх бойових позицій та відстоюватиме територіальну цілісність України до кінця.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови