Вітаємо з 77-ю річницею визволення України від нацистських  загарбників !

Шановні мешканці громади, учасники та ветерани Другої світової війни!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди 77-ї річниці визволення України від нацистських  загарбників. Саме вам, старшому поколінню героїв-визволителів, ми завдячуємо за подвиг, що не підвладний часу!

Кожен з нас завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захищав від загарбників свій рідний край.У ході визвольних операцій 1944 р. на Україні загинуло понад 3,5 млн воїнів. Герої полум’яних літ – весь український народ зробив величезний внесок у перемогу над Німеччиною і її союзниками.

На жаль, сьогодні вся наша країна все ще продовжує боротьбу за свою незалежність, територіальну цілісність та суверенітет. Проте, я глибоко переконаний, що вже незабаром над Україною зійде сонце перемоги, що обов’язково запанує мир та злагода, адже наші воїни-захисники, добровольці та волонтери роблять все для цього можливе та не здають своїх позицій.

Уклінно дякуємо всім ветеранам, що поклали свої життя за визволення України від німецько-фашистських загарбників, тим хто відбудовував країну після війни. Бажаємо ветеранам Другої світової війни міцного здоров’я та добробуту!

Вічна слава вам, визволителі України!

 

З повагою

Лубенський міський голова   Лубен                                   Олександр ГРИЦАЄНКО

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови