Вітаємо з Днем автомобіліста та дорожника!

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства Лубенщини !

Вітаю всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті підприємств та організацій нашої громади. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень, інших важливих послуг.

Не даремно говорять, що автомобіліст – професія зі своїми традиціями, що це дуже напружена і водночас почесна праця, яка вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. І кожен, хто пов’язав свою долю з нею, певно, в цьому неодноразово переконався.

Сьогодні ми не могли б уявити сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. Адже у цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, які забезпечують функціонування всіх галузей господарства та життєдіяльність населених пунктів країни та нашої громади.

Тож щиро бажаю всім щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я! Нехай ваша праця буде легкою, безпечною та успішною!

З професійним святом вас!

 

 

Лубенський міський голова                                             Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови