Бібліотеці ім. В. Малика - 100 років !

9 листопада у книгозбірні ім. В. Малика вітали працівників публічної бібліотеки з нагоди 100-річчя від заснування. На урочистій події, що відбулася із дотриманням карантинних обмежень, був присутній Лубенський міський голова Олександри Грицаєнко.

 З вітальним словом виступила володарка так званої духовної світлиці Валентина Сьомак, сказавши на адресу колег багато щедрих на добро та захоплення слів.

Привітав колектив та Валентину Сьомак, День народження якої збігся з визначною річницею закладу, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко:"Живе, друковане слово, яке знаходимо в книзі, завжди перемагає. Бібліотеки ніколи не помруть, вони - вічні "- сказав він. Також Олександр Петрович відзначив роль бібліотек у сучасному житті та подякував винуватцям події за підтримку книгозбірень громади. Крім того, колективу були вручені грамоти виконавчого комітету та подарунки на згадку про визначну дату.

До слова долучився голова БФ "Слово" ім. В. Малика Олександр Сиченко та представники громадських організацій Олександр Чепур та Раїса Кошель, колеги.

Захід відбувся з дотриманням належних карантинних умов.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови