Найкращий подарунок для бібліотеки – книги!

З думкою про це депутатський корпус Лубенської міської ради восьмого скликання та Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко зробили для публічної бібліотеки ім. В. Малика добру справу, поповнивши її фонди новими виданнями.

 

Дарування книг  бібліотеці — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення книжкового фонду,  показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею. Бо коли книги подаровані бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.

Днями колектив відзначав 100-річний ювілей з дня створення книгозбірні, тож такий подарунок став дуже доречним.

Секретар Лубенської міської ради Маргарита Комарова, яка особисто передала книги директору Валентині Сьомак, звернула увагу на різноманітність тематики, адже підбиралася література для книгоманів на різний смак: для дітей, для молоді, твори класиків та сучасних авторів тощо.

А відтак можна бачити продукцію таких відомих видань, як «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Фоліо», «Ранок», «Основа» та інших, широко відомих та запитуваних.

Тож директор Лубенської публічної бібліотеки ім. В.Малика Валентина Сьомак подякувала від усього колективу працівників за нові, прекрасні видання та зазначила, що деяких із цих екземплярів книг у бібліотеці взагалі не було, а відтепер вони завжди будуть доступні для читача.

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови