Триває робота в проєкті

Наша громада бере участь у різноманітних проєктах та ініціативах, що впроваджуються європейськими інституціями. Так у цьому році Лубенська територіальна громада долучилася до  проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», який реалізується за підтримки представництва Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні.

 

Керівники 30 українських міст, які беруть участь у цьому проєкті, 22 листопада зібралися в Києві, щоб обговорити питання створення систем захисту та підтримки для постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

Ключовими напрямками проєкту є розвиток мережі якісних спеціалізованих послуг, покращення координації та міжвідомчої взаємодії суб’єктів на місцевому рівні, а також активізація та залучення мешканців громад до попередження та раннього виявлення випадків домашнього насильства у суспільстві.

За підтримки UNFPA у рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» буде проведено ряд акцій та заходів, про які повідомимо додатково.

Щиро дякуємо Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine за допомогу у створенні муніципальної системи протидії домашньому насильству, популяризацію нетерпимості до будь-яких проявів ґендерно зумовленого насильства та підтримку у реалізації проєкту «Міста та громади, вільні від домашнього насильства».


Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови