У Лубнах створили унікальний маніфест проти домашнього насильства

25 листопада в Лубенській територіальній громаді відбулось відкриття всесвітньої інформаційної кампанії «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства» шляхом створення унікального маніфесту проти домашнього насильства в рамках співпраці з Фондом ООН в галузі народонаселення.

 

Мешканці міста мали змогу залишити власні меседжі, заклики до боротьби з домашнім насильством та слова підтримки постраждалим на символічному банері. Відкриття заходу почалося з танцювального флешмобу учнів 11 класу Лубенської школи № 2, фасилітаторами заходу були учасники волонтерського загону "Милосердя" Лубенського медичного фахового коледжу, які активно закликали перехожих та роздавали їм інформаційні матеріали.

Разом із заступником міського голови Лубенської міської ради з питань діяльності виконавчих органів ради Іриною Харченко, начальником відділу сім’ї, молоді і спорту Світланою Скибою та спеціалістами відділу, директором міського центру соціальних служб Віктором Цимбалом, спеціалістами служби у справах дітей, інспекторами сектору ювенальної превенції, муніципальною консультанткою у м.Лубни Світланою Кулаковою мешканці місця залишили свої меседжі стосовно проблеми домашнього насильства.

Написані слова будуть використані для створення соціальної реклами у нашому місті, тобто мешканці міста будуть творцями майбутньої реклами.

Всі учасники отримали тематичні інформаційні матеріали і матимуть можливість взяли участь у розіграші подарунків із брендованою продукцією "Розірви коло" у соціальних мережах.

Озвучення заходу відбулося за підтримки Управління культури і мистецтв. Організатори висловлюють вдячність усім, хто долучився та взяв активну участь у маніфесті.

 

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови