«Стань помітним»: школярі громади стануть учасниками обласної акції

25 листопада депутат обласної ради Іван Близнюк разом з представниками своєї команди зустрівся у приміщенні виконкому з секретарем міської ради Маргаритою Комаровою, начальником управління освіти Мирославом Костенком та начальником фінансового управління Тамарою Романенко.

 Під час ділового спілкування між гостями і депутатами Лубенської міської ради та обговорення багатьох важливих питань, Іван Близнюк розповів про ініціативу обласної ради та однодумців (партії «Довіра») щодо проведення на Полтавщині акції «Стань помітним».

ЇЇ мета – убезпечити дітей на дорозі, особливо у темну пору доби. Для цього першокласникам області роздаються флікери – світловідбивний елемент у вигляді брелока, що прикріплюється на одяг чи шкільний рюкзак. Такий флікер, як розповів гість з Полтави, знижує ризик наїзду на пішоходів на 70 %, адже світловідбивні елементи допомагають школярам стати видимими. Звідси й назва акції – «Стань помітним».

Тож депутат обласної ради Іван Близнюк разом зі своєю командою передав начальнику управління освіти Мирославу Костенку невеликі брелоки, що рятують життя. Як зауважив Іван Федорович, під час спілкування з керівництвом нашої громади, флікери мають універсальний дизайн, виготовлені вони з м’якого пластику, яскраві та помітні. Тож висловивши сподівання, що ці своєрідні «обереги» стануть надійним захистом і для першокласників загальноосвітніх закладів Лубенщини, Іван Близнюк запевнив, що його команда готова стати «основним драйвером, щоб зберегти життя дітей на дорогах».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови