Рівні права, толерантність, підтримка!

Рівні права, толерантність, підтримка!

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Лубенський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю понад 10 років опікується особливою частиною суспільства – дітьми. Дітьми, які від народження потребують посиленого батьківського догляду, любові, уваги, зусиль  та розуміння оточення.

 

Центр, створений Лубенською міською радою, є підтримкою і допомогою для сімей, в яких виховується дитина з інвалідністю. Спеціалісти Центру, спільно з батьками, допомагають дітям навчитися гідно жити серед інших людей, розуміючи себе та інших, стати максимально самостійними, досягти оптимального фізичного, інтелектуального, психічного і соціального рівня діяльності, вкладаючи не тільки свої знання та вміння, а й частиночку своєї душі та тепла.

В Центрі проведені тематичні заняття в старших групах та розміщена інформація про видатних людей з інвалідністю минулого та сьогодення. Вся ця інформація – для батьків. Вона дає розуміння, що їхня дитина може бути і стати повноцінною і високо ефективною частиною суспільства, що інвалідність не є перепоною до повноцінного життя, це не вирок й не покарання. Люди з інвалідністю  є повноправними членами суспільства, які потребують трішечки більше уваги та піклування, створення відповідних умов.

Центр постійно отримує підтримку і допомогу від Лубенської міської ради, підприємців, громадських організацій, учнів шкіл та коледжів, від батьків. В цьому році благодійно проведено заміну двох дерев'яних віконних рам на сучасні пластикові вікна та жалюзі на 4-х вікнах, придбано 10 дитячих стільців. Ми безмежно вдячні за реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

Хочемо побажати дітям - здоров’я, гарного настрою, сімейного затишку та батьківської любові. Батькам -  виняткової  сили духу і непохитної  віри в цінність життя їхньої дитини, сил і натхнення. Всім людям -  сердечності та душевної доброти. 

 Чекаємо на вас за адресою: м. Лубни, вул. Л.Толстого 16/27. Наш телефон: (05361) 72-515

Директор Центру    Оксана Погребняк

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови