Привітали військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

6 грудня на території військової частини А-2975 відбулося привітання Лубенським міським головою Олександром Грицаєнком учасників АТО/ООС, військовослужбовців та волонтерів з Днем Збройних Сил України та Міжнародним днем волонтера. 

Відколи наша держава почала давати рішучу відсіч російському агресору, День Збройних Сил України нерозривно пов’язаний з Міжнародним днем волонтера. Тільки разом, у єдності спільної мети, дій та прагнень ми можемо подолати ворога та здобути перемогу. Лише тоді, коли країна має свою потужну армію, а збройні сили спираються на надійне плече волонтерів, небайдужих громадян своєї країни, надійний тил, на кожного з нас, - тоді ми непереможні.

Саме про це йшлося на урочистій зустрічі Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка з військовослужбовцями в/ч А - 2975 у день свята. Керівництво громади зустрів командир цієї частини, підполковник Андрій Левін разом з особовим складом.

З нагоди Дня Збройних cил України Олександр Петрович разом зі своїм радником, підполковником Сергієм Сухиною, завідувачем сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Андрієм Осацьким вручали медалі «За оборону рідної держави» та «30 років незалежності України» учасникам АТО/ООС, які мають різні військові звання.

Крім того, грамотами виконавчого комітету в мить урочистості отримало ще багато військовослужбовців в/ч А-2975, Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також волонтери.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови