Ветеринари у мистецтві

У п'ятницю, 3 грудня, у галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького відкрилась колективна виставка ветеринарної творчої спільноти України.

Ініціювала виставку в нашому місті Яна Ісаєнко, лікар ветеринарної медицини, народний майстер України, авторка,  засновниця та координаторка проєкту "Ветеринари у медицині". В Лубнах це вже їхня 5-та виставка.

На заході було представлено понад 160 робіт 25-ти учасників (Полтавщина, Сумщина, Луганщина, Київщина та м. Київ). Тут можна побачити колекцію вишитих рушників та сорочок, картини, вишиті бісером, ляльки-мотанки, ляльки-травниці та ляльки-духмянки, свічі з вощини, гончарні вироби та олійний живопис, малюнки олівцем та гуашшю,  аплікації з підручних матеріалів, авторські вінки з пластику, ґердани та святкові кошики з конопляної мотузки тощо.

Присутніх на святі вітали начальник управління культури і мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради Юрій Литовченко, директор Хомутецького фахового коледжу Полтавського державного аграрного університету Сергій Шинкаренко зі своїми колегами, представники Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області в Лубенському та Миргородському районах Григорій Бурлака та Олександр Дубина та багато інших.

Святковий настрій гостям свята дарувала Катерина Коробкіна, учениця Лубенської музичної школи (викладач Любов Речкалова).

Запрошуємо відвідати надзвичайно цікаву виставку.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови