Долучаймося до акції "Національний тиждень читання"

Лубенська міська бібліотека для дітей приєдналася до загальнонаціональної акції «Національний тиждень читання».

Першого дня проводимо голосні читання дітям, а попереду ще цікаві бібліотечні акції та приємні книжкові сюрпризи.

В нашій країні Національний тиждень читання відбувається вперше і триватиме з 13 по 19 грудня. Проходить він за ініціативи і підтримки Українського інституту книги. Головні гасла акції: «Знайди свою книжку!» та «Знайди книжку для дитини – відкрий їй можливості в майбутньому». Мета — залучити українців до читання, відвідування бібліотек, купівлі та дарування книжок, а також привернути увагу до українського книговидання та літератури, підтримати видавництва, книгарні та бібліотеки.

Закликаємо всіх лубенців долучитися до загальнонаціональної акції #тижденьчитання та  пропонуємо кілька ідей від Українського інституту книги:

  • Сходити/записатися в бібліотеку самостійно або з малечею, обрати книжки для всієї родини і написати про свій досвід
  • Написати пост у своїх соцмережах із рекомендаціями українських книжок (перекладних або від українських авторів), цінних саме для вас.
  • Купити книжки у книгарні для когось у подарунок, для себе або для передачі в бібліотеку – і також розповісти про це у своїх соцмережах.
  • Розповісти або написати історію про читання і книжки у вашому житті в соціальних мережах. Чому, як ви думаєте, читання і українські книжки важливі для українців?
  • Влаштувати корпоративний флешмоб з походу в бібліотеки, книгарні або визначити найулюбленіші українські книжки працівників вашої організації.
  • Написати в соцмережах рекомендації книжок на тему, що є найбільш експертною для вашої організації.
  • Закупити українські книжки в книгарні і подарувати їх в обрану вами бібліотеку і розповісти про це у соцмережах вашої організації.                                                                                                         
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови