Відкрилася персональна виставка Сергія Мамедова

9 грудня у галереї образотворчого мистецтва відкрилась персональна виставка Сергія Мамедова. Майже всі роботи, презентовані на цій виставці, написані упродовж  натхненних останніх двох 2020-2021 років, тому автор так і  назвав її «Натхнення».

За фахом Сергій Мамедов – художник-оформлювач. У його творчому доробку – живопис, зокрема анімалістика, скульптура. Були спроби в іконописі та портретному жанрі.

Окрім іншого, Сергій Мамедов свого часу здобув освіту педагога-психолога, а згодом був рукопокладений у сан священника Православної церкви. Здійснював служіння у Конотопсько-Глухівській єпархії.

У цей час займався творчістю, реставрацією сакральних пам’яток (Ікона «Божої Матері»  у Святотроїцькій церкві м. Лубни, розписом храмів (Покровська церква м. Лубни та  «Козацькій церкві» у м. Глухові).

Деякі роботи Сергія Мамедова знаходяться в приватних колекціях в Естонії, Германії, Британії, Франції, Люксембургу та США.

З вітальними словами до автора та присутніх на заході звернулися виконуюча обов’язки заступника начальника Управління культури і мистецтв Оксана Радченко, начальник залізничної станції "Лубни" Ніна Єндоренко, лікар Олександр Адаменко, член Національної спілки художників України Володимир Мірошніченко. 

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови