У галереї образотворчого мистецтва презентували дитячі малюнки на чорнобильську тематику

13 грудня у галереї образотворчого мистецтва, у рамках ІV-го відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля», підбито підсумки конкурсу дитячого малюнку «Чорні крила біди». Враховуючи  карантинні умови, захід проводився за обмеженої кількості відвідувачів.

Вже традиційний конкурс, започаткований МГОІ «Ветерани Чорнобиля», проводиться четвертий рік поспіль. Щоправда, цього року через перебування Полтавської області у жовтій зоні, організатори вирішили провести лише конкурс малюнку «Чорні крила біди». Про це на початку відкриття заходу повідомила ведуча Алла Литовченко.

У вітальному слові керуючий справами виконкому Юлія Білокінь відзначила ініціативність організаторів і значну роботу викладачів та педагогів загальноосвітніх та мистецьких закладів, які у співпраці з батьками, провели велику виховну роботу, готуючи до конкурсу своїх вихованців.

Керівники МГОІ «Ветерани Чорнобиля», Віктор Собко та Лариса Погребняк не без гордості відзначили тенденцію до постійного розширення географії конкурсу та збільшення кількості його учасників. А отже, журі довелося нелегко, як зауважила Лариса Миколаївна, адже отримано 291 малюнок від 286 дітей із 41 закладу, від 31 населеного пункту : Харкова, Кривого Рогу, Новоукраїнки, Олександрії, з Лубенщини, Кіровоградської області та інших населених пунктів з усієї Полтавщини.

При цьому ініціатори конкурсу дякували за підтримку та співпрацю Лубенській міській раді, народному депутату Анастасії Ляшенко, Благодійному фонду «Центр суспільних ініціатив» та усім, хто долучився до участі. Було  також наголошено, що церемонія нагородження переможців відбудеться 17 грудня об 11:00 у залі засідань виконавчого комітету. Призери та лауреати з інших регіонів країни отримають свої винагороди поштою.

По закінченню офіційної частини усі присутні мали змогу переглянути роботи юних художників. Детально ознайомитися з іменами переможців можна на офіційному сайті Лубенської міської ради за посиланням : https://lubnyrada.gov.ua/novyny/3053-pidbito-pidsumki-konkursu-chorni-krila-bidi

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови