Шановні лубенці, підтримайте ініціативи школярів нашого міста

Школярами загальноосвітніх шкіл I-III ступенів № 6 та № 10 та № 7 м. Лубен було подано 4 проєкти на конкурс "Шкільний громадський бюджет Полтавської області ", оголошений Полтавською обласною радою.

 

Переможці конкурсу визначатимуться за результатами відкритого громадського голосування,  яке здійснюється лише в електронній системі шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», електронного цифрового підпису або інших методів ідентифікації особи. Одна особа (будь-який мешканець(ка) Полтавської області, якому(ій) вже виповнилось 14 років може проголосувати не більше, ніж за три різні проєкти шкільного громадського бюджету.

Фінансування проєктів-переможців буде здійснюватись у наступному бюджетному році  за рахунок коштів обласного бюджету та коштів бюджетів місцевих рад у визначеному співвідношенні 50х50.

Переглянути подані школярами проєкти та проголосувати за них  ви можете  на сторінці Smart Region сайту  Полтавської обласної ради за посиланнями :

1. https://smartregion.pl.ua/sb/projects/3/21 (Обладнання конференц-зали для шкільного евроклубу “LINK”, м. Лубни)

2. https://smartregion.pl.ua/sb/projects/3/23 (Перетворення шкільного телебачення на сучасний медіацентр, м. Лубни)

3. https://smartregion.pl.ua/sb/projects/3/27 (Облаштування на території Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 військово-спортивного майданчика з сучасним знаряддям)

4. https://smartregion.pl.ua/sb/projects/3/32 (Уроки на свіжому повітрі – запорука здоров'я», м. Лубни)

     Звертаємось до всіх мешканців нашого міста з проханням підтримати ініціативи нашої молоді!

     Голосування за проєкти буде тривати протягом 16 календарних днів з дня початку голосування, а саме з 9-00 30 жовтня і до 17-00 14 листопада 2020 р.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови