Привітали працівників соціальної сфери Лубен

29 жовтня, у  переддні професійного свята, кращих працівників соціальної сфери вітали у міській раді, відзначивши  грамотами Департаменту соціального захисту ОДА  та виконавчого комітету.

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. За офіційними даними, тільки в державній соціальній сфері працює понад 40 тисяч соціальних працівників.

 

У Лубнах соціальна сфера представлена багатьма установами та організаціями, що надають життєво необхідні послуги для різних категорій населення. Представників таких трудових колективів було запрошено на невеликі урочистості, що відбулись у виконкомі із дотриманням усіх необхідних карантинних умов.

           Саме соціальні працівники реалізують державну політику в соціальній сфері. Вони беруть участь у вирішенні різних конфліктів і суперечок, допомагають малозахищеним верствам населення (людям з особливими потребами, дітям-сиротам, багатодітним матерям, батькам-одинакам та іншим), організовують і контролюють індивідуальні програми, спрямовані на профілактику негативних проявів у суспільстві, тощо.

           Міський голова Олександр Грицаєнко у своєму виступі відзначив важливість надання вчасних та якісних соціальних послуг, можливість їх розширення, особливо для найбільш незахищених громадян, відзначивши також роботу у цьому напрямку багатьох фахівців соціальної сфери Лубен, зокрема і міського УСЗ.   Принагідно  керівнику установи Віктору  Щербаку було вручено  подяку Міністерства соціальної політики України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків та вагомий внесок у реалізацію державної політики.

Почесними грамотами Департаменту соціального захисту ОДА з нагоди професійного свята були відзначені соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома ТЦСО Людмила Зарецька та Тетяна Кожем’яка та начальник відділу організаційно-кадрової роботи УСЗ Юлія Карпець.

Крім того, з нагоди професійного свята грамотами виконавчого комітету Лубенської міської ради нагороджені: соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру соціального обслуговування Світлана Скрипка  та Владислав Яківець, а також працівників  управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Вікторія Шумейко та Олександр Вакуленко, а також начальник Лубенського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України Надія Прудиус та провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Лубенської міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості Анна Мироненко.

1 min

2 min

3 min

4 min

5 min

6 min

7 min

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови