Не рубай ялинку!

Підготовка до Новорічних і Різдвяних свят у самому розпалі, вже працює чимало ялинкових базарів. Пропозицій придбати живу чи штучну ялинку – безліч. Проте, не секрет, що не переводяться ті, хто незважаючи ні на що намагається створити собі свято за рахунок настрою інших. Просто зрубати ялинку чи її верхівку у парку чи лісі.  Говориться про це багато, але, на жаль, ще жоден рік не минув без такого вандалізму. А щоб виростити ялинку висотою 1,5 м потрібно 8 - 10 років.

Тож, цього року, як і в попередні, КПф «Конвалія» проводить обприскування цих дерев липким розчином з добавленням речовин, які виділяють різкий неприємний запах при знаходженні обробленої ялинки у приміщенні. Розчин абсолютно безпечний для дерев, але змити його неможливо, він сам з часом зникає під впливом атмосферних опадів. Вже оброблено понад 350 дерев. Тож задумайтесь, чи слід нищити красуню задля того, щоб викинути, адже навряд чи захочеться нести її в домівку.

Крім того, до відділу поліції направлено лист з проханням посилити патрулювання у парках та скверах, щоб запобігти нищенню та крадіжкам ялинок перед новорічними святами.

Збережімо новорічний настрій та будемо разом дбати про красу наших міст і сіл.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови