До чергової річниці створення 25-ї мотострілецької дивізії

        5 січня відбулося покладання квітів до пам’ятної стели з нагоди відзначення Дня створення 25-ої гвардійської мотострілецької дивізії. На заході, що проводився із урахуванням карантинних обмежень, були присутні представники влади, члени громадської організації ветеранів дивізії.

           Щороку представники ГО ветеранів мотострілецької дивізії збираються 5 січня, аби вшанувати пам’ять про героїв минулих літ: "Ні ми, ні наші нащадки не повинні забути страхіття Другої світової війни та про внесок у героїв-визволителів у Велику перемогу, про подвиг жителів Лубенщини та наших батьків над нацизмом"» - сказав на урочистому зібранні голова ради ветеранів дивізії Петро Гузь. Петро Олександрович згадав також славний шлях вже легендарної дивізії з початку її створення до переможного завоювання міст Будапешта, Братислави та Праги.

         Привітали з дорогою, пам’ятною для багатьох ветеранів громадської організації датою  завідувач сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Андрій Осацький, голова районної ради Тетяна Качаненко, голова ради ветеранів міста Олексій Пивовар. Найактивнішим членам ГО були вручені грамоти від влади та керівництва громадської ветеранської організації.

         До пам’ятної стели з нагоди відзначення Дня створення 28-ої гвардійської мотострілецької дивізії  було покладено квіти, також усі присутні сфотографувалися на згадку про подію.

     

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови