Привітали дітлахів у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу

      6 січня начальник служби у справах дітей Тетяна Башлій та завідуюча сектором з сімейних форм влаштування виконавчого комітету Лубенської міської ради  Юлія Халанська спільно із старостами Сергієм Бойко, Ігорем Яременко та Віктором Марченко привітали дітлахів у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу у селах Засулля, Войниха і Мацківці з нагоди Різдва Христового.

     Щирими усмішками зустріли гостей батьки і діти у своїх будинках, де затишку додає  кожна дрібничка, де все пристосовано для комфорту дітей. Дівчатка і хлопчики  із задоволенням розповідали гостям про свої здобутки у навчанні та спорті, знайомили з домашніми улюбленцями.

 

     Гості були приємно вражені  відносинами між дітьми та дорослими, де з першого погляду видно, що тут панує атмосфера взаєморозуміння, поваги та тепла. А батьки виховують своїх підопічних в кращих сімейних традиціях. Все у родинах зорієнтовано на те, щоб діти мали змогу знайти себе й своє місце у житті.

     Дякуємо батькам  за душевну доброту, за сміливий вчинок прийняти на виховання дітей з нелегкою долею. Вітаємо  великі родини  з новорічно-різдвяними святами, бажаємо діткам та дорослим міцного здоров’я, взаєморозуміння та сімейного затишку. Щоб дитячі очі завжди випромінювали радість та щастя, а  батькам Бог дарував ще більше мудрості та терпіння у вихованні дітей.

     Тож нехай незгасаюче світло різдвяної зірки дарує світло любові, стане для батьків і дітей джерелом життєвої наснаги, оптимізму, впевненості у справах.

 

Начальник служби у справах дітей

Тетяна Башлій

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови