Свято в Територіальному центрі

29 грудня у відділенні денного перебування територіального центру відбулася святкова новорічна концертна програма соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області.

«Добрий вечір! Щедрий вечір! Здоровенькі були, що до нас прибули. Заходьте до нашої хати!» - такими вітаннями споконвіку зустрічали щедрувальників господарі будинку. Тож не відходили від цієї традиції  в територіальному центрі, запрошуючи до відділення денного перебування маленьких гостей - прихожан церкви Євангельських християн з міста Харкова. Вони подарували відвідувачам, котрі завітали на Новорічну концертну програму свої Новорічно-Різдвяні пісні, а наприкінці виступу пастир церкви подарував  кожному присутньому християнську газету «Два береги» та календарі на 2022 рік

Продовжила новорічні вітання директор територіального центру Наталія Сухонос. Вона привітала всіх присутніх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажали міцного здоров'я, натхнення, сімейного добробуту, радісних посмішок, любові, миру та процвітання нашій країні.

Новорічними піснями та щедрівками концертну програму продовжили хор ветеранів «Зустріч». Співали також сольні та дуетні номери у виконанні Людмили Конвісар, Ганни Валєєвої, Ніни Василенко, Володимира Павленка, Надії Бугаєць, Лідії  Третяк, Марії Білик, Івана Єременка, Галини Білодід.

На концерті лунали гуморески у виконанні Ганни Кулик, і як завжди, неперевершено прочитала вірші палка шанувальниця поетичного слова Ольга Помаз. А також у їхньому виконанні глядачі подивилися сценку «Під Новий рік».

Свято пройшли весело, змістовно та цікаво.

 Завідувач відділення

денного перебування

Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови