Калайдинцівська школа відзначила 20-річний ювілей

29 грудня минає вже 20 років відтоді, як громада с. Калайдинці отримала нове, сучасне приміщення навчального закладу. З того часу у стінах школи опановувало науку та виховувалося не одне покоління наших земляків, серед яких і чимало знаних на Лубенщині та поза її межами. Нині сільська школа є опорним закладом і вважається однією з кращих на теренах громади.

Тож у день ювілейної дати привітати учнівсько-викладацький колектив завітало чимало почесних гостей: Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, голова РДА Сергій Сіряченко, голова районної ради Тетяна Качаненко, начальник управління освіти Мирослав Костенко, депутат міської ради Лідія Різуненко, а також ще багато випускників минулих років, краєзнавців, учасників АТО/ООС, працівників освіти та культури.

На адресу педагогічного колективу та директора Калайдинцівської школи звучало багато привітань, слів захоплення та побажань від Олександра Грицаєнка, який вручив також пам’ятні подарунки в день визначної дати для опорного освітнього закладу, долучилося керівництво області та інші запрошені гості.

Депутат міської ради Лідія Різуненко передала шкільній бібліотеці подарунок - СЕРТИФІКАТ на придбання книг від депутата Полтавської обласної ради Олега Баканова "Книга - морська глибина..." Крім того, Калайдинцівська школа у день відзначення пам’ятної події отримала ще багато інших подарунків на згадку про подію.

 

Фото використане із соціальних мереж

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови