Новорічні та Різдвяні свята у сільських населених пунктах

Новорічні та Різдвяні свята – час надії та здійснення мрій, дні щирості і любові. Ці свята приносять у кожен дім тепло, радість і сподівання на краще.

Святкова атмосфера запанувала і у сільських населених пунктах Лубенської територіальної громади. Старости старостинських округів разом з працівниками культури, освіти, активу сільських населених пунктів потурбувалися про те, щоб кожен житель від найменшого до найстаршого у ці дні відчули отой солодкий смак чудес і магії, що несуть із собою новорічні свята.

У кожному селі з року в рік складалися свої традиції святкування новорічних та різдвяних свят, проте усіх учасників таких дійств поєднували красуня ялинка, новорічні та різдвяні колядки у виконанні творчих колективів сільських будинків культури та, звичайно ж, неймовірно позитивні емоції від виступів дітей, їхнього щирого, дзвінкого сміху. Атмосферності кожному святу додавали Святий Миколай, Дід Мороз, Снігуронька та театралізовані герої.

Велика вдячність за допомогу та підтримку меценатам, благодійникам і небайдужим громадянам. Завдяки їм дітлахи отримали подарунки, насолоджувалися цукерками, смаколиками та фруктами. Тож нехай дорослих ніколи не залишає бажання втілювати у життя кожну дитячу мрію, дарувати їм атмосферу радості і чудес, відкривати двері у казку.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови