Громадські організації привітали родини дітей з інвалідністю у форматі “Різдвяні зустрічі”

Сім’ї, які опікуються дітьми з інвалідністю отримали подарунки благодійників під час новорічно-різдвяних святкових. Ініціювали акцію представники громадських організацій «Союз жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України» та Громадської організації «Твій Світ». Вперше відвідали дітей з інвалідністю Войнихівського старостинського округу.

Говоримо з організаторкою акції Раїсою Кошель («Союз жінок – трудівниць «За майбутнє дітей України»). За її словами, багато років поспіль у період новорічно-різдвяних свят реалізовується особливий соціальний проєкт “Частинка добра”. Він спрямований на досягнення професійного та особистісного успіху дітей з інвалідністю та дітей, позбавлених батьківського піклування.  

До проведення благодійних новорічно-різдвяних заходів долучилися працівники Войнихівського сільського будинку культури.  Цікавою та корисною була мистецька частина з піснями, майстер – класами, спілкуванням та чаюванням.

Староста Войнихівського старостинського округу Ігор Яременко  зауважив, що цьогоріч для мешканців старостинського округу організували гарні святкування, та зазначив, що отримав багато вдячних слів від мешканців за це.

Благодійна акція триває, тож організатори закликають бажаючих зробити добру справу переживати, співчувати, об’єднуватися і допомагати.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови