Вшанували пам’ять про героя-земляка А. Безроду

Минає вже скорботних 7 років, відколи загинув на передовій наш земляк, воїн - учасник АТО/ООС Анатолій Безрода. Це важка втрата не лише для рідних та близьких полеглого за незалежність, територіальну цілісність та суверенітет нашої держави героя, а й для усієї нашої громади.

Помер захисник України 13 січня 2015 року в госпіталі, через отримані напередодні поранення, у результаті мінометного обстрілу російськими найманцями. Старший лейтенант Безрода нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

13 січня героя-земляка вшановували на території громади, на кладовищі, що по вул. Гайдая, де він похований. Разом з рідними квіти до могили Анатолія поклали радник міського голови Сергій Сухина, завідувач сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Андрій Осацький, начальник Лубенського районного ТЦК та СП м. Лубни Михайло Осадчук, спеціаліст сектору по роботі з ОСН Олена Бибик, керівники міської організації ветеранів АТО/ООС Олександр Клюшник та Віктор Сивуха.

Добрим словом та хвилиною мовчання вшанували неоціненний подвиг героя, який вічно житиме в серцях сучасників та прийдешніх поколінь.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови