«Пасивна агресія – прихована загроза»

11 січня Лубенським міським центром соціальних служб у міськрайонному відділі філії державної установи «Центрі пробації» було проведено групову консультацію для осіб, засуджених до покарань, що не пов’язані з позбавленням волі на тему: «Пасивна агресія – прихована загроза».

Під час заняття психолог центру Дарина Корніяченко ознайомила присутніх з формами пасивно-агресивної поведінки, причинами, які її викликають, а також показала як розпізнати пасивно-агресивний тон та позбутись такої поведінки.

Правопорушники виконували вправи, які допоможуть їм швидко опанувати себе та контролювати свої вчинки, дізналися про саморегуляцію, контроль над собою та ефективні способи боротьби зі своїм гнівом, щоб мати можливість вирішити будь-яку конфліктну ситуацію без шкоди для себе та оточення.

Профілактичні заходи, які проводять співробітники центру соціальних служб спільно з «Центром пробації», спрямовані на формування стандартів здорового способу життя, попередження рецидивної злочинності та соціального становлення осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови