Вибух магістрального газопроводу ОГТСУ «Уренгой-Помари-Ужгород»

Сьогодні, 9 січня, о 15:53 на полі між селами Тарандинці та Калайдинці Лубенського району Полтавської області сталася розгерметизація магістрального газопроводу ОГТСУ «Уренгой-Помари-Ужгород», внаслідок чого стався потужний вибух та загоряння газоповітряної суміші.

Наразі подачу газу на цю ділянку газопроводу припинено. За попередньою інформацією жертв та постраждалих немає.
На місці події працюють працівники ремонтних бригад, поліції та ДСНС також на місце події прибув керівник ГУ ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб. На даний час аварія локалізована. Небезпека для мешканців сусідніх населених пунктів відсутня.
За інформацією наданою АТ «Лубнигаз» та працівниками ремонтної бригади що працює на місці події внаслідок аварії на магістральному газопроводі залишилися без газопостачання населенні пункти, що підключені до ГРС Куйбишево (Вишневе).
Це населені пункти колишнього Оржицького району, а саме: Лазірки, Новооржицьке, Райозеро, Тарасенкове, Вишневе, Яблуневе, Воронинці, Черевки, Хорошки, Нове, Загребельне, Тимки, Пилиповичі, Несено-Іржавець, Полуніївка
За попередньою інформацією у населених пунктах Лубенської територіальної громади та в м. Лубни відключення газу у зв’язку з аварією на магістральному газопроводі не плануються.
Інформація уточнюється.

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови