Нарада з працівниками бухгалтерських служб

26 січня відбулася робоча нарада з працівниками бухгалтерських служб підприємств, установ , організацій лубенської територіальної громади. Участь у її роботі взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко.

Організували нараду працівники фінансового управління виконавчого комітету на чолі з Тамарою Романенко. У роботі також взяли участь Олександр Коломієць, начальник Лубенської ДПІ ГУДПС у Полтавській області; Анатолій Шепель, в.о. начальника Лубенського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Полтавській області; Любов Тараненко , в.о. начальника УДКСУ у Лубенському районі; Валерій Юрченко, начальник відділу внутрішнього аудиту виконавчого комітету міської ради.

На нараді зокрема йшлося про стан виконання бюджету за 2021 рік та показники місцевого бюджету на 2022 рік, виконання бюджетного законодавства.  Олександр Коломієць повідомив присутнім на нараді інформацію про виконання плану, резерви надходження податків з доходів фізичних осіб, типові помилки при заповненні податкової звітності, ознайомив з новинами податкового законодавства. Цікавою присутнім була інформація Анатолія Шепеля про порядок опрацювання електронних лікарняних. Про типові помилки при звітуванні, посилення бюджетної дисципліни говорили й інші виступаючі. Присутні мали змогу задати питання, що виникають у них при безпосередній роботі та отримати на них вичерпні відповіді фахівців.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови