Лубни – переможці відбору громад, що стануть партнерами проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні»

Напередодні Нового 2021 року оприлюднено результати відбору громад, що стануть партнерами проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». В рамках партнерства ОТГ отримають підтримку для впровадження муніципального енергоменеджменту. Всього переможцями визначено 32 громади. Серед них і Лубенська територіальна громада.

Проєкт реалізується за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії. Комісія з відбору складалася з представників GIZ, SECO та незалежних експертів. Протягом співпраці міста та ОТГ отримуватимуть підтримку у вигляді навчальних заходів, індивідуальних консультацій та регулярних візитів підтримки.

Інтегрований підхід до енергоменеджменту опанують не тільки профільні спеціалісти, а також представники керівництва міста на політичному рівні, співробітники та керівники департаментів, які відповідають за муніципальні будівлі.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови