Підписано угоду на виконання робіт з реалізації проєкту реконструкції системи водопостачання

В рамках реалізації кредитної та грантової угоди між Лубенською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) 27 січня  відбулося підписання контрактної угоди з підрядною організацією на виконання робіт з реалізації проєкту  «Реконструкція системи водопостачання та водовідведення з впровадженням енергозберігаючих технологій в м. Лубни на 2020-2032 роки».

Від замовника, яким виступило Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету, угоду підписав його начальник Олександр Князєв. Переможцем тендеру на виконання робіт та, відповідно, підрядником стало ТОВ «Інвест-Монтажбуд». Угоду підписав директор товариства Артем Кроцюк.

На заході були присутні заступник Лубенського міського голови Олександр Діденко, координатор проєкту Віктор Мєдвєдєв, представники підрядної організації.

Нагадаємо, що багаторічним партнером нашого міста є Північна екологічна фінансова корпорація «NEFCO», завдяки співпраці з якою реалізується вже другий проєкт. У ході реалізації планується замінити насосне обладнання на КП «Лубни-водоканал», частково кабельні мережі та мережі з водопостачання. 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови