Відбулося засідання робочої групи з питань газопостачання

На виконання доручень, даних на зустрічі з громадськістю 11.01.2021 року, представниками Робочої групи з розгляду питань газопостачання та надання послуг розподілу природного газу 12.01.2021 року було здійснено розгляд заяв громадян Лубенської територіальної громади щодо проблем, які виникли під час надання послуг газопостачання та розподілу природного газу АТ «Лубнигаз» та пов’язаними з ним організаціями. Над розв'язанням проблемних питань працювали перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, депутати Лубенської міської ради Аліна Савка і Віталій Крамаренко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Олена Цох-Карунська та представники АТ «Лубнигаз»: генеральний директор Ігор Кондратенко та заступник генерального директора Єгор Скурідін

 

Під час роботи було розглянуто близько 20 заяв громадян, більшість з них стосувалися некоректного нарахування плати за розподіл природного газу та відключення від газопостачання. Слід зазначити, що причинами непорозумінь часто є те, що абоненти не передають або невчасно передають показники лічильників, що впливає на здійснення нарахувань. Тому представники АТ «Лубнигаз» для уникнення проблемних ситуацій рекомендують заявникам передавати показники лічильника щомісячно з 1 по 5 числа будь-яким зручним способом.

В результаті проведеної роботи 7 проблемних питань було позитивно вирішено протягом 1 години, за 12 скаргами прийняті відповідні рішення, передані на опрацювання до АТ «Лубнигаз» і будуть вирішені в найкоротші терміни.

В ході роботи було напрацьовано механізм роботи зі зверненнями абонентів АТ «Лубнигаз» та досягнуто порозуміння щодо їх опрацювання. Робота в цьому напрямку продовжуватиметься й надалі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови